Ez a vasárnap a sütőtök jegyében telt. Bár tudom, hogy a sütőtökös receptek inkább ősszel kerülnek elő, de szombaton a zöldségesnél megláttam a gyönyörű sárga színű sütőtököket. Muszáj volt vennem egyet. Gondoltam, hogy ismét megsütöm az isteni sütőtökös muffinomat, ami a múltkor is nagy sikert aratott. Volt még valami, amit még ki szerettem volna próbálni, ez a sütőtökös latte, aminek  receptjét A napfény illata blogon olvastam.

Tehát megvásároltam a sütőtököt, és vasárnap az ebédkészítés után nekiláttam a sütésnek. A receptet a korábbi bejegyzésemben leírtam. Ebéd után, amikor elérkezett a délutáni kávé ideje, nekiálltam a sütőtökös latte készítéséhez.

Az eredeti recepttől kicsit eltértem, mivel nem volt itthon tejszínhab, ezért tejhabot készítettem. Igyekszem kevés cukrot használni, de  a kávém esetén nem tudok lemondani a cukorról így az egészségesebb méz helyett én sajnos cukrot használtam.

Nagyon finom lett,  így együtt a latte és a muffin. Főként az  ilyen esős, szürke napon! Már csak egy jó könyvre volt szükségem, és igazán szuper tökös lett a vasárnap délutánom! Ez a finom, fűszeres kávé és a muffin garantáltan felmelegít az ilyen szürke, esős napokon

Mindenkinek ajánlom, próbáljátok ki!

Ti hogyan pihentek egy ilyen esős, szürke vasárnap délután?

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be hozzám máskor is!

 

One Thought on “Egy igazán tökös vasárnap délután”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük